Klubmesterkskab i ALMK

Datoer for klubmesterskab 2018:

  1. 17-04-2019
  2. 08-05-2019
  3. 05-06-2019
  4. 14-08-2019
  5. 12-10-2019

For at lempe tidsbelastningen og stramme tidsplanen ved tilmelding på dagen, vil det i år være muligt at forhåndstilmelde sig til KM.
Enten ved at skrive sig på liste i cafeteria. Eller man kan sende en forhåndstilmelding til kasserer@almk.dk og opfulgt af en betaling på kr. 150,- mobilepay på nummer 78484

Man skal have følgende klar:
Kørernummer-Navn på deltager-Licens nummer-Transpondernummer
Elsempel:
#33 Anders And 99999 6752341

Vær obs! på at det kræver minimum en træningslicens at gå til en startbom, så husk lige at købe jeres licens inden.

Satellit medlemmer som udfører arbejdsdage er naturligvis også velkommen til at deltage. Men medlemskab skal være bragt i orden inden dagen for KM.

Har man opfyldt dette på forhånd, spares en masse tidspres på dagen. Og du skal kun skrive dig ind på flagpost(er) listen, og så er man klar til deltagelse.

Vigtig forhånds instruktion inden KM:

På selve dagen for KM, vil der i år være en større ændring i programmet.
Der ikke være den traditionelle træningssession, men i stedet 2 sighting laps og direkte til bommen. På denne måde spare vi en hel del tid, og et helt hold flagposter. Det vil også være lette for efterfølgende flagposter at nå ud til flagposten.
Under sighting laps må der ikke springes på hop med ”svensker flag” (det vil sige uden flagpost og stillestående gult flag, gældende for flagpost 2 – (4/7) – 5 – 10 – 14).
Starten for et heat kan derfor heller ikke starte før disse poster er bemandet, og stillestående gult flag nedtaget.

Alle kører skal orientere sig om nye flagregler med gult flag i 2019 ( http://dmusport.dk/sport/motocross/reglement/ se afsnit 3.5 Signaler om gult flag og flagzoner ).
Der er allerede opsat flagzoner ved alle flagposter på Dallbanen.
Dette er markeret et rødt rør på begge sider af banesporet, og i en given afstand til flagposten.

Øvrige information kommer til kørermøde, som vanen tro starter 10-15 min. inden start.

Der har været henvendelser fra fremmede kører, om de kan deltage i KM som træning og uden tællende point.
Dette har været oppe til seriøs overvejelse i bestyrelsen. Men indtil videre, må vi vurdere at dette er ikke muligt i enkelte klasser pga. nuværende miljøregler for ALMK.
ALMK er derfor nødt til at afvente generel deltagelse de første KM, og derefter revurdere muligheden i den resterende sæsonen og kun i for udvalgte klasser.

Håber ALMK medlemmer vil tage disse nye tiltag til sig, og lade det afprøve, så vi kan få arrangeret et rigtig godt KM i 2018.

Er der spørgsmål til KM, skal i bare komme med dem.

Hilsen
Torben Nødskov